Klantenservice

Wat zijn akkoorden en sillage?

Als we het over de akkoorden in een geur hebben, zijn het de eigenschappen die het duidelijkst naar voren komen in een parfum. Dit kan onder andere zoet, witte bloem, fris of kruidig zijn. Sillage is de aura die de geur vormt. Dit kan variëren van licht naar enorm.

Zijn er ook geurtjes mee te nemen voor op reis?

Wij hebben hiervoor speciale TP sprays ontwikkeld. Dit zijn tasverstuivers met hervulbare of verwisselbare glazen tubes met een inhoud van 10ml.

Mijn geur is niet verkrijgbaar bij dit TapPunt?

Je kan je geuradviseur in de winkel vragen om deze geur voor je te bestellen. Die ligt dan binnen drie werkdagen voor je klaar in de winkel.

Waar is TapParfum te koop?

Door heel Nederland zijn er meer dan 200 TapParfum verkooppunten. Hier kun je een flesje aankopen, maar ook kun je jouw parfumflesje laten hervullen met TapParfum.

Waar kan ik mijn parfumflesje laten hervullen?

Je kan je parfum hervullen bij een Tappunt bij jou in de buurt. Klik hier ze te bekijken

Hoe werkt de zoekmachine?

In de zoekmachine kan je zoeken op geslacht, akkoord, stijl, sillage en eigenschap. Hierna zal er een geschikte geur voor je uitrollen. Ook is het mogelijk om je favoriete geur in de zoekbalk te typen. De app zoekt automatisch naar de parfum die het beste bij je criteria past.

Wat kan ik opzoeken in de zoekbalk?

In de zoekbalk kan je je favoriete geur typen, er wordt dan een passende geur geadviseerd.

Hoe kies ik mijn favoriete geur?

Bij TapParfum kan je op verschillende manieren op je favoriete geur uit komen. Dit kan bijvoorbeeld met de TapParfum app, geuradvies in de winkel of op de website. Een andere leuke optie is door middel van een geuravond. Hiermee heb je een gezellige avond met vriendinnen en heb je uitgebreid de tijd om je favoriete geur te vinden. Gewoon in je eigen woonkamer, boek een geuravond op de website.

Blijft TapParfum lang hangen?

Het is afhankelijk van de zuurtegraad van je huid en de eigenschappen van de parfum hoelang deze blijft hangen. In de meeste gevallen hebben de geuren met een hoog sillage ook aan langere duurzaamheid.

Wat is TapParfum?

TapParfum is een hoogwaardig parfummerk met een hervulconcept. Het assortiment van TapParfum bestaat op dit moment al uit meer dan 400 geuren, dus voor iedereen is er een perfecte match. Zodra je je favoriete geur gekocht hebt, kan je genieten van je heerlijke parfum. TapParfum voert de hoogst haalbare kwaliteit parfum met de beste geuroliën en alcohol. Wanneer het flesje leeg is kan je het hervullen bij een tap parfum punt bij jouw in de buurt.