Parfum Heren | Parfum Dames | Unisex Parfum

Binnen de parfumerie zijn er drie categorieën aan parfum t.w. Mannen, Vrouwen en Unisex.

Maar wat is nou echt het verschil tussen deze geuren, en wanneer worden ze in een bepaald hokje geplaatst. Vaak is het zo dat dit wordt ingedeeld op de perceptie van de geur. Er zijn echter wel enkele geurnoten die nauwelijks in de mannencategorie wordt gebruikt. Jasmijn, roos en gourmand kom je niet vaak tegen in de olfactorische piramide van de man. Deze bloemen en zoetigheden worden gezien als erg vrouwelijk wordt om die reden niet of nauwelijks gebruikt.

UnisexBij de vrouwen kom je weinig lavendel tegen. Dit is zo’n typisch aromatische geur die door veel vrouwen wel als heel prettig ervaren wordt maar toch niet vaak terugkomt in dames parfum. Unisex is op dit moment erg in opmars. Het leuke is dat er binnen deze categorie iets meer mogelijkheden zijn. En hoe leuk is het dat jij en je partner dezelfde geuren kunnen dragen.

Ondanks de verschillende categorieën merken wij dat het tegenwoordig niet meer zo zwart/wit is. Mannen en vrouwen kiezen steeds vaker wat ze zelf lekker vinden in plaats van naar het labeltje te kijken. Regelmatig komen er mannen langs die graag een rozengeur dragen, en aan de andere kant zijn er steeds meer vrouwen die kiezen voor een aromatische geur.

Wij van TapParfum® zijn er een voorstander van dat iemand zelf kiest wat hij/zij lekker vindt en dit staat los van het hokje waar het in geplaatst is. Kies jouw eigen geur!

Moodz

TapParfum® heeft ook een eigen Home-lijn genaamd Moodz. Op dit moment bestaat dat uit reed diffusers, maar we zijn druk bezig om de home-lijn verder uit te breiden met andere heerlijke geurproducten.

De Moodz reed diffusers staan bekend om de uitmuntende geurverspreiding. Dit komt door onze geuren die sterk aanwezig zijn en door de speciale geurstokjes die wij gebruiken.

De geuren zijn niet verkrijgbaar in de webshop maar zijn wel verkrijgbaar bij de Tappunten.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.