Parfum bewaaradvies| Parfum lang bewaren

Parfum bewaren TapParfum
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Je kent het misschien wel. Je hebt een jaar geleden een parfum gekocht, maar die heb je weinig gedragen. Je besluit dat je dat nu wil gaan doen. Je spuit de parfum op, maar het ruikt vies en heel anders dan toen je het gekocht had. Hoe kan dit??

Als je parfum een lange tijd hebt zal dit gaan oxideren. Dit is volkomen normaal. Er zijn omstandigheden waarin dit versneld of vertraagd kan worden. Je wil natuurlijk dat je parfum zo lang mogelijk “goed” blijft. In deze blog ga ik jullie uitleggen hoe je dat het beste kan doen. Als je je parfum op een juiste manier wil bewaren is het eerst goed om te weten welke elementen een slechte invloed hebben op de kwaliteit van je parfum. Dit zijn:

  • Warmte
  • Zonlicht
  • Temperatuurschommelingen
  • Zuurstof

Het is dus verstandig om je parfum zo min mogelijk hieraan bloot te stellen.

Warmte vermijden is een must bij het lang en goed bewaren van een parfum. Perfecte plekken hiervoor zijn een kelder of in de koelkast. Maar als je geen kelder tot je beschikking hebt en je vindt de koelkast niet zo’n fijne plek, kan je het ook bewaren in een donkere kast die op een koele plek staat.

Zonlicht vermijden klinkt heel makkelijk maar toch is dit iets wat vaak mis gaat. Zolang je je parfum altijd op dezelfde donkere plek terugzet is er niks aan de hand.

Temperatuurschommelingen heb je vaak in een badkamer. Dit is ook de reden waarom wij het juist afraden om hier je parfum te bewaren.

Zuurstof kan vermeden worden door te zorgen dat je flesje parfum goed gesloten is.

In bovenstaande tips wordt alleen beschreven hoe je parfum het beste thuis kan bewaren. Maar je wil je parfum ook wel meenemen. Wat daar perfect voor is:

TP Travelspray is een parfum die je makkelijk mee kan nemen in je tas. Ook als je parfum mee wil nemen moet je zorgen dat zijn elementen zoveel mogelijk vermeden bleven. Laat je parfum niet in de auto liggen aangezien het behoorlijk warm kan worden. De TP spray is voorzien van een aluminium huls om zonlicht te vermijden.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie