Refill Parfum is duurzaam parfum kopen

Tappen - Refill Patfum
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Wij van TapParfum® staan al jaren bekend om ons refill concept. Er zitten meerdere voordelen aan een hervulbare parfum en wij zien dat andere parfummerken hier ook heil in hebben gezien. Het is dan ook zo dat duurzaamheid erg populair is geworden bij parfumista’s.

Waarom wij hebben gekozen voor een refill concept?

  • Het milieu is erg belangrijk voor ons. Als wij kijken naar de hoeveelheid afval die wij dagelijks per huishouden hebben, schrikken wij daarvan. Om hierin een steentje bij te dragen hebben we gekozen voor flesjes met een schroefdop zodat de flesjes makkelijk te hervullen zijn.
  • Bij de productie van parfumflesjes wordt veel energie verbruikt en bij productie van flesjes heb je automatisch ook afval. Door ons refill concept verbruiken wij aanzienlijk minder flesjes dan andere parfummerken.
  • Door je parfumflesje te laten hervullen hoeven er minder flesjes vanaf een glasfabrikant verscheept te worden. Dit betekent dat de luchtverontreiniging, afval en transportkosten gereduceerd worden.
  • Als je goed bent voor het milieu, ben je ook goed voor je portemonnee! Het is namelijk voordeliger als je je flesje laat hervullen. Je hoeft bij een refill enkel de parfum te betalen. Het flesje heb je immers al eerder afgerekend.
  • Omdat het leuk, vernieuwend en uniek is! Jouw favoriete TapParfum flesje kan je vullen met een geur naar keuze uit het ruime TapParfum assortiment.

Meer dan ooit zien wij dat de aarde wel wat hulp kan gebruiken en wij hopen hiermee een stap te zetten in de goede richting. Wij vinden het ontzettend mooi om te zien hoeveel mensen het hiermee eens zijn en zich aansluiten bij de TapParfum visie. Samen kunnen wij zorgen voor een beter milieu en daarbij een betere toekomst!

Daarnaast zijn wij trots op alle tappunten die het mogelijk maken om parfum kopen duurzaam en daarbij ook heel leuk te maken.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie