Parfum is nog steeds één van de meest gevraagde en gewilde cadeaus. Soms wordt de gewenste geur doorgegeven maar dit is niet altijd het geval. Hierdoor kan het erg lastig worden om dit cadeau te geven. Een parfum is erg persoonlijk en er zijn honderden TapParfums te koop. Hoe maak je dan de juiste keuze?

Cadeau geven - Montale ParfumHieronder vind je onze tips:

  1. Gebruik de TapParfum App. Je kan hierin verschillende zoekfilters gebruiken zoals hoofdakkoord, stijl, sillage en eigenschappen. Hierdoor kan je makkelijk een geur vinden die jij geschikt vindt voor de ontvanger van dit cadeau.
  2. Vraag stiekem van te voren welke parfum zijn/haar favoriete parfum is. Hierdoor kan je gericht zoeken naar een parfum die hier goed bij aansluit.
  3. Kies een geur die heel veel mensen lekker vinden. De Top 5 van TapParfum kan hier perfect bij helpen. De geuren die hierin staan zijn namelijk geliefd bij het gros van de mensen.

ULTIEME TIP:

Geef een leeg flesje cadeau!

Dit klinkt waarschijnlijk een beetje gek, maar er is een goede reden waarom wij dit bedacht hebben. Wij hebben erg vaak gezien en gemerkt dat mensen een parfum krijgen en het dan toch niet zo lekker vinden. Deze parfum geven ze dan weer aan een ander of het wordt gebruikt als toiletverfrisser. Dit is erg jammer omdat je wel iets wil geven waar iemand wat aan heeft. Wanneer je ervoor kiest om een leeg flesje cadeau te geven, kan je bij een Tappunt een flesje uitkiezen. Dit wordt mooi verpakt en er komt een tekstkaartje bij. Op de tekst staat dat hij/zij dit flesje kunnen laten vullen bij het verkooppunt waar je het flesje vandaan hebt.

Hij/zij heeft dan een leuk cadeau, waar hij/zij ook veel plezier van zal hebben!

Moodz

TapParfum® heeft ook een eigen Home-lijn genaamd Moodz. Op dit moment bestaat dat uit reed diffusers, maar we zijn druk bezig om de home-lijn verder uit te breiden met andere heerlijke geurproducten.

De Moodz reed diffusers staan bekend om de uitmuntende geurverspreiding. Dit komt door onze geuren die sterk aanwezig zijn en door de speciale geurstokjes die wij gebruiken.

De geuren zijn niet verkrijgbaar in de webshop maar zijn wel verkrijgbaar bij de Tappunten.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.