Een groot parfummerk

TapParfum, de nieuwe standaard

TapParfum is uitgegroeid tot een groot parfummerk en is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Onze parfum staat bekend om de hoge kwaliteit en is leuk en makkelijk om te verkopen. Doordat je samen met je klant op zoek gaat naar zijn/haar perfecte geur krijg je veel interactie met de klanten.

TapParfum Winkel voorbeeld

Een goede aanvulling

Voor vele ondernemingen

TapParfum is een goede aanvulling voor vele ondernemingen waaronder, woonwinkels, modehuizen, kapperszaken, schoonheidssalons, kleding en modezaken. Maar ook volledig ingerichte winkels met de parfum van TapParfum kunnen gerealiseerd worden. Doordat het flesje te hervullen is, blijven klanten bij je terugkomen. Je kunt ervoor kiezen je eigen naam en/of logo te verwerken op het flesje, zodat de klanten kunnen onthouden waar de parfum vandaan komt.

Hoogwaardige kwaliteit

TapParfum is een hoogwaardige parfum in een hervulbaar parfum refill flesje. Onze uitmuntende geuren en de unieke ervaringen zorgen ervoor dat wij ons onderscheiden van alle andere parfummerken. Het is mogelijk om zelf het assortiment samen te stellen, of dit kan in overleg met onze experts welke graag adviseren.

Voor ondernemers

Op feestdagen wat extra verdienen door middel van TapParfum? We hebben regelmatig leuke acties voor onze ondernemers en uiteraard de consument. Voor Valentijnsdag was het mogelijk om een persoonlijke boodschap op een flesje te laten printen en met Sinterklaas kreeg elke consument een leuk gedicht bij aankoop van een flesje parfum. Bij TapParfum hebben we aandacht voor jouw en je klant.

Nieuwsgierig geworden? Of wil je meer weten over onze parfums? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen of bel tijdens kantooruren met 085 – 0657150.